پیام ما
همه می گویند
پیشگیری بهتر از درمان است
ما به آن عمل می کنیم
آمار بازدید سایت
  • کل بازدید : 2717819
  • بازدید امروز : 18
  • بازدید دیروز : 314
بدليل چاقي روزافزون كودكان و نوجوانان در سالهاي اخير، بروز دیابت نوع 2 در بين آنها بيشتر شده است. تماشای بیش از حد تلویزیون، تا حد زیادی در افزایش چاقی و ابتلا به ديابت نوع2 در سنين پائين موثر است.
  1. در ديابت نوع 1  لوزالمعده انسولین کمی تولید می کند، و یا اصلاً تولید نمی کند. این نوع دیابت معمولاً در بچه ها و نوجوانان دیده می شود  اما می تواند در هر سنی بروز نماید.
  2. نشانه های دیابت نوع 1 معمولاً در زمانی کوتاه بروز می کنند. نشانه ها شامل افزایش تشنگی، نوشیدن آب به مقدار زیاد و تکرر ادرار، گرسنگی دائمی، از دست دادن وزن، تاری دید و خستگی شدید است.
  3.  دیابت نوع 2 فراوان‌ ترین شكل دیابت است. در حدود 85 تا 90 درصد افراد دیابتی به دیابت نوع دو مبتلا هستند و اغلب نیمی از آنها از بیماری خود بی اطلاع هستند.
  4. متاسفانه ظهور علائم بيماري در دیابت نوع 2، روندی بطئی دارد و اغلب هیچ علامتی در دیابت نوع دو دیده نمیشود. ممکن است سالهای زیادی از ابتلا به بیماری بگذرد ولی این علائم دیده نشوند و بیماران از ابتلا به دیابت نوع 2 بی خبر بمانند.
  5. شایعترین علامت دیابت نوع 2 بی علامتی است!
  6. توصیه میشود تا افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت به دلیل عدم وجود علائم بيماري در فواصل معینی تحت غربالگری قرارگیرند.
  7. انسولین یک هورمون است كه از سلولهاي بتاي  جزایر لانگرهانس، واقع در بخش درون‌ریز لوزالمعده به خون ترشح می‌شود. در صورتی كه لوزالمعده انسولین کافی نسازد  یا  اصلاً انسولین تولید نکند، یا سلولها به شکل مناسبی به انسولین تولید شده پاسخ ندهند بیماری دیابت بروز می کند.
  8. در صورت نبود یا کمبود انسولین در خون، بدن از چربی به عنوان منبع سوخت استفاده می‌کند. انسولین يكي از مهمترين عوامل موثر در  کنترل متابولیسم بدن می‌‌باشد.
  9. افراد بزرگسال با سن بیش از 30 سال که چاق هستند و یا پدر، مادر، خواهر یا برادرشان مبتلا به دیابت هستند یا میزان فشار یا چربی خون آنها بالاست باید به پزشك مراجعه كرده و تحت بررسي آزمایشگاهی قرار گيرند.
  10. مصرف زیاد غذاهای چرب، انواع فست‌فودها(مثل پیتزا و ساندویچ) و کم تحرکی سبب چاقی می شود و در این حالت خطر ابتلا به دیابت نوع 2 زیاد می شود.
  11. دیابت نوع2 بیشتر در بزرگسالان، به‌ویژه در سنين بیش از 30 سال دیده می ‌شود. چاقی و سابقه خانوادگی مهم‌ترین عوامل خطر ایجاد کننده  این بیماری هستند.
  12. مهمترين عوامل خطر ابتلا به ديابت نوع 2 عبارتند از: سابقه خانوادگي ديابت در بستگان درجه يك،  چاقي و اضافه وزن،  بي تحرکي يا كم‌تحركي،  چربي و فشار خون بالا.
  13.  ورزش یا تحرک جسمی و تغذیه مناسب (مصرف میوه و سبزیجات بیشتر، پروتئین کافی و مصرف قند و چربی کمتر) بهترین و کم هزینه ترین راه پیشگیری از دیابت و بسیاری از بیماری های غيرواگير دیگر است.
  14. دیابت وعوارض وابسته به آن قابل پیشگیری هستند.
  15. زنان و مردان بالاي 30 سال كه اضافه‌وزن دارند و يا چاق هستند، درمعرض خطر ابتلا به ديابت هستند.
  16.  بزرگسالاني كه پدر، مادر، خواهر و يا برادر آنها سابقه‌ي ابتلا به ديابت دارند درمعرض خطر ابتلا به ديابت هستند.
  17.  زنان و مردان بالاي 30 سال كه فشار خون ماكزيمم(يا حداكثر) مساوي يا بيشتر از mmHg140 و فشار خون مينيمم(يا حداقل) مساوي يا بيشتر از mmHg90 دارند، درمعرض خطر ابتلا به ديابت هستند.
  18.  خانم‌هائي كه سابقه‌ي سقط‌هاي بدون علت مشخص يا سابقة مرده‌زايي و يا سابقه‌ي به‌دنيا آوردن نوزاد با وزن بيش از kg4 دارند، درمعرض خطر ابتلا به ديابت هستند.
  19.  خانم‌هاي باردار درمعرض خطر ابتلا به ديابت هستند و در اولين ويزيت بارداري توسط پزشك بايد مورد بررسي قرار گيرند.
  20.  از هر 10 نفر بيمار مبتلا به ديابت نوع 2 معمولاً 8 نفر آنها چاق هستند يا اضافه وزن دارند.  فرد مبتلا به ديابت بايـد هميشه وزن خـود را در حـد طبيعي نگه‌دارد.
اطلاعات تماس
CONNECT TO MY NEW WEBSITES:
PSYCHOLOGY TODAY
THERAPYTRIBE
لینک تعیین وقت قبلی
Ahmadreza Zamani
تلنـگر !

برای خوشحال بودن راه های بسیاری هست، آنها را پیدا کنید!

ورود به سایت
من رو به خاطر بسپار